Wellicht staat uw vraag er tussen

Wel zo makkelijk. Veel vragen komen geregeld terug. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen en antwoorden hier voor u verzameld. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen met uw vragen. 

Komt u ook op locatie voor schade herstel?

In de meeste gevallen worden kleinherstel werkzaamheden in de werkplaats hersteld. Soms is het zo dat de schade wel te herstellen is op locatie. Dan is het mogelijk om een foto te versturen zodat ik een goede beoordeling kan maken wat de mogelijk heden zijn.

Bent u gecertificeerd of aangesloten bij een organisatie die kwaliteit waarborgt?

Door de jarenlange ervaring en daarbij de nodige certificaten en diploma’s te hebben behaald sta ik garant voor al mijn werkzaamheden. 

Zit er garantie op de herstelde schade?

Uiteraard krijgt u op alle uitgevoerde werkzaamheden kwaliteitsgarantie. vraagt u naar de garantie voorwaarden. Hier leest u er meer over

Hoe kan ik mijn auto na herstel het beste onderhouden?

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw auto in topconditie te houden. Allereerst kunt u dit zelf doen. bij mij in de shop, of op de website kunt u verschillende producten aanschaffen om uw auto zelf te onderhouden. Ook kan ik het onderhoud voor u doen. Vraag daarbij naar de mogelijkheden.

Wat is een glas coating of ceramische coating?

Ceramische coating of glascoating is een veel harder alternatief voor traditionele wax. Het beschermt de lak met een weersbestendige en krasvaste laag. Je leest er hier meer over.

Wat is een sealant?

Sealants zijn producten om de lak te beschermen, net als een wax. Maar een sealant heeft een aantal andere eigenschappen. Door deze verschillende eigenschappen kiezen sommigen voor een wax en anderen voor een sealant. De overeenkomst tussen de 2 is dat ze beiden een laag vormen tussen de omgeving en de lak.

Een sealant is een polymeer die een film over de lak legt. Deze laag is vaak harder dan bij een wax, waarbij de basis vaak bijenwas of iets vergelijkbaars is. Een wax blijft daarom ook minder lang zitten. De sealant bindt zich chemisch met de lak waardoor het als het ware een geheel wordt.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag dan via het contactformulier