Overige diensten auto

Orangepeelbehandeling

​Bij Orange peel lijkt de lak op de schil van een sinaasappel en zorgt ervoor dat er minder details te zien zijn in de reflectie. Hoe meer details er te zien zijn van de reflectie hoe groter het “wetlook” effect. Dit bereiken we door het deel of de gehele auto te schuren en daarna weer te polijsten in diversen stappen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en ik informeer u over deze mogelijkheden.

Steenslag en krasherstel

Steenslag en krasherstel zijn de oplossing voor een snel herstel van deze beschadiging. Het systeem zorgt er voor dat deze optisch nagenoeg niet meer zichtbaar zijn. Deze snelle voordelige en zeer milieuvriendelijke manier van herstellen, wordt uitgevoerd tegen een fractie van de kosten die u maakt bij de traditionele schadeherstel.

Koplampen restauratie

Zien de koplampen er verweerd, Mat en/of vergeeld uit? Laat de koplampen dan herstellen. Heldere koplampen zijn belangrijk voor het zicht op de weg en uw veiligheid! Na deze behandeling zien de koplampen er weer als nieuw uit en weer voor vele jaren beschermd tegen UV stralen.

Cabrioletkap reinigen en impregneren

Een cabriodak is erg kwetsbaar en kan snel vuil worden. Regelmatig reinigen en beschermen met de juiste producten, is daarom erg belangrijk. Groene aanslag, vogelpoep en schimmels tasten de cabriocap aan. Na de behandeling is deze hersteld, verzorgt en beschermt. Neem contact op zodat ik u een goed advies en behandelplan kan geven om de Cabriokap weer schoon te maken en te beschermen

Interieurreiniging

​Een vuil auto-interieur geeft onrust en verpest uw rijplezier. Maar zelf schoonmaken van binnen? Dat kost u te veel tijd. En heeft niet het resultaat dat u zo graag wilt: een interieur als nieuw.

Daarom kunt u het interieur laten reinigen en of laten herstellen, Zodat het (weer) is alsof u voor het eerst in uw auto rijdt. Dát gevoel maakt u blij. Leer of stof het maakt niet uit. er is voor elk materiaal een oplossing. Neem contact op voor een goed en eerlijk advies of maak een afspraak en kom langs.

Glascoating velgen / velgenbescherming

Glascoating is er niet alleen voor uw lak. Ook kostbare velgen vragen om een goede bescherming.  Geef uw velgen die beschermlaag waardoor ze langer mooi blijven en vuil afstoten.  Remvuil hecht zich minder aan de oppervlakte waardoor reinigen eenvoudiger en sneller gaat. Bovendien voorkomt het inbranden van vuil. 

Meer informatie of een afspraak maken?

Laat hier u gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met u op.

Ik beantwoord vragen of maak desgewenst direct een afspraak.

Bent u benieuwd of MM Automotive Service ook de juiste keuze is voor uw auto? Neem gewoon even vrijblijvend contact op en wij informeren u graag verder.