Marco Markus

Aan het roer van MM-Automotive service staat Marco Markus. Marco is een vakman pur sang en is al sinds 1986 werkzaam in de autoschade herstelbranche. De werkzaamheden zijn begonnen als hobby waarna het een beroep is geworden en is uitgebreid tot een ware Passie.

Hij is gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten, kras en steenslag herstel, Klein schade herstel(spotrepair), Detailing, en het aanbrengen van beschermende coatings op o.a. auto’s, motoren, boten en div andere objecten.

Approved Detailer

MM- automotive service is Approved Detailer. Dit keurmerk onderscheidt ons in kwaliteit en kennis in het vak van o.a. poetsen, polijsten, lakherstel en het aanbrengen van diversen beschermende coatings.

Approved Detailer is in het leven geroepen om een keurmerk te bieden dat kwaliteit, know-how en professionaliteit garandeert. Waarbij u er van op aan kunt dat uw auto in de best mogelijke handen is.

De Approved Detailer ontvangt en informeert daarom zijn klanten deskundig.

 

Bent u benieuwd of MM Automotive Service ook de juiste keuze is voor uw auto? Neem gewoon even vrijblijvend contact op en wij informeren u graag verder.