Leerherstel

Schade aan uw leren autobekleding? Een probleem voor u, maar zeker een goede zorg voor ons.
Beschadigingen zoals krassen, gaatjes, scheuren of slijtage aan veel gebruikte delen zal altijd voorkomen. Als deze niet op tijdig worden gerepareerd, zal de schade groter worden en uiteindelijk niet te herstellen zijn. Deze slijtage in lederen autobekleding kan ontstaan door allerlei zaken. Verkleuring door spijkerbroeken, knopen van broeken, krassen of scheuren door ritsen van kleding, sleutels in broekzakken en tal van andere voorwerpen.

Schade aan leren bekleding kan snel ontstaan en diverse gevolgen hebben. In de meeste gevallen is het verstandig om uw autobekleding direct te laten herstellen om te voorkomen dat de schade erger of zelfs te groot wordt om nog netjes te kunnen herstellen.

Schade aan uw lederen bekleding?

Bij mm-automotive service bent u aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat u snel weer kan genieten van uw lederen autobekleding.

Autoleerreparatie

Autoleerreparatie is een precies en specialistisch werk. Wij herstellen alle soorten autoleer zowel van nieuwe auto’s als bij oldtimers. Bekleding van oldtimers kunnen wij ook in patina look herstellen zonder het modern te laten lijken. Met het speciale leerreparatie systeem dat wordt gebruikt herstellen en renoveren wij lederen auto interieurs. Er wordt gebruik gemaakt van originele leder verf welke ook door leerfabrikanten wordt gebruikt. En Daardoor een duurzaam resultaat. Ook leveren wij de producten voor onderhoud en verzorging van het leer.

Reinigen van Auto lederen bekleding

Leder kan heel snel verkleuren of vlekken door onder andere spijkerbroeken of jassen die over het materiaal schuren en wrijven. Dood het leder regelmatig te reinigen en te verzorgen blijft het er mooi uitzien en kan het een leven lang mee. Wij zorgen er voor dat de bekleding diep wordt gereinigd, zijn originele kleur weer terug krijgt, en daarna met de juiste middelen langdurig gevoed en beschermd blijft.

Onderhoud van autoleder

U heeft het vast wel eens gezien, leer wat niet of verkeerd is behandeld. Het ziet er dan vaak uitgedroogd, verouderd en regelmatig zelfs gescheurd uit. Dit komt zowel thuis bij het lederen interieur voor als bij lederen autostoelen. Het leer kan dan hebben blootgestaan aan UV-straling, lichaam oliën, vuil en zand, waardoor de glans verdwijnt en het leer hard wordt. Dit kan worden voorkomen. Daarom is het onderhouden van het (Nieuwe) lederen interieur belangrijk, zodat het haar schoonheid kan blijven behouden.
Is uw lederen interieur toe aan herstel of heeft het verzorging nodig? Neem dan contact op, dan kunnen wij een gepast advies en offerte geven. De prijzen voor Lederherstel zijn sterk afhankelijk aan het type schade. Elke schade is anders en heeft een specifieke behandeling nodig.

Enkele voordelen

  • Uw interieur weer netjes
  • Kleur weer diep en egaal
  • Geen ergernis meer

Vragen over deze dienst?
Bel of mail: info@mm-automotive.nl
06-44862541

Prijs: op aanvraag

Meer informatie over leerherstel en onderhoud?

Laat hier uw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met u op. Ik beantwoord vragen of maak desgewenst direct een afspraak.

Bent u benieuwd of MM Automotive Service ook de juiste keuze is voor uw auto? Neem gewoon even vrijblijvend contact op en wij informeren u graag verder.