Uitdeuken zonder spuiten

U heeft uw auto geparkeerd, en bij terugkomst ontdekt u dat de deur van de naast geparkeerde auto een deukje in uw auto geslagen heeft. Of dat spelende kinderen net even met het fietsstuurtje tegen uw auto zijn aangekomen. Gelukkig kunnen wij dit in de meeste gevallen onzichtbaar voor u oplossen!

Wanneer de lak beschadigd is dan is herstel door middel van Uitdeuken zonder spuiten soms niet meer mogelijk. Hierbij kunnen wij u ook helpen middels spotrepair (kleinschadeherstel).

Ook voor Hagelschade kunt u bij ons terecht!

Bij het uitdeuken zonder spuiten kunnen deuken zonder lakschade verwijderd worden door middel van een speciale techniek, een goede en goedkopere manier dan traditioneel schade herstellen. De voorwaarde voor dit soort schade is dat de lak nog intact is. U moet hierbij denken aan kleine parkeerdeuken ter grootte van een twee euro muntstuk, Maar ook grotere deuken zijn te herstellen. Bij deze techniek wordt de deuk als eerste bekeken met hiervoor bestemde lampen, vervolgens word de deuk met gebruik van speciaal gereedschap er vanaf de binnenzijde uitgedrukt of uitgewreven. Wanneer er vanaf de binnenzijde niet bij te komen is wordt er van de lijmtechniek gebruik gemaakt, de deuken worden er dan vanaf de buitenzijde door middel van lijm en tabs uitgetrokken. Het eindresultaat word altijd weer gecheckt met de lamp. Het voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat de originele lak behouden blijft en dit is gunstig voor het milieu, en tevens gunstig voor de restwaarde van uw auto. Ook een voordeel  is dat de auto niet voor een langere tijd naar een schadeherstelbedrijf hoeft, want in de meeste gevallen is het dezelfde dag gerepareerd. Het uitdeuken zonder spuiten is beter voor uw auto, dan plamuren en overspuiten.

uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek die erg populair is. Ik werk met speciaal gereedschap dat iedere deuk nauwkeurig terugbrengt in de oorspronkelijke vorm. Van de autoschade is dan niets meer zichtbaar en uw auto is weer als nieuw. De autolak wordt tijdens het uitdeuken niet Beschadigd.

Ook voor scooters en motoren

Als uw motor tank of Scooter beschadigd is vraagt het om kennis en expertise om deze weer in originele staat te herstellen. Door middel van, uitdeuken zonder spuiten is het mogelijk een tank of scooter er weer als nieuw uit te laten zien.

Onze werkwijze

  • Schade opnemen
  • Prijs bepalen
  • Uitdeuken zonder spuiten 
  • Reinigen en poetsen

Vragen over deze dienst?
Bel of mail: info@mm-automotive.nl
06-44862541

Prijs: op aanvraag

Enkele voorbeelden van uitdeuken zonder spuiten

Meer informatie over uitdeuken zonder spuiten of een afspraak maken?

Laat hier uw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met u op.

Ik beantwoord vragen of maak desgewenst direct een afspraak. 

Bent u benieuwd of MM Automotive Service ook de juiste keuze is voor uw auto? Neem gewoon even vrijblijvend contact op en wij informeren u graag verder.