Detailing

Detailing, uw auto tot in detail nieuwer dan nieuw

Detailng beperkt zich niet tot de buitenzijde van de Auto. Met detailing bereik je compleet andere resultaten. Zo gaan wij in op de kleinste imperfecties en correcties die nodig zijn om Exterieur en interieur tot het best mogelijk resultaat te krijgen.

Door middel van compounden, polijsten of eventueel schuren kunnen wij bijvoorbeeld de glans en reflectie minitieus herstellen, in plaats van de problemen verhullen. het tot in detail verzorgen van het interieur, zorgt er voor dat de auto nieuw aan voelt.

Wat wij nog meer kunnen betekenen op het gebied van detailing? komt u langs met de auto en ik vertel u vrijblijvend over de mogelijkheden

Luxe handwas

De auto wordt hand gewassen met mileuvriendelijke en zeer effectieve producten. Tevens wordt de auto voorzien van een verzorgende coating.

Basic finish

Deze behandeling reinigt de autolak en beschermt. De auto wordt gewassen, wij kleien de Lak en verwijderen daardoor al het oppervlakkig vuil.

Glans herstel

Deze behandeling reinigt de autolak en herstelt de glans. We kleien de lak, polijsten de lak 1 stap en brengen in overleg een voeding voor de lak aan.

Bronze behandeling

Deze behandeling kenmerkt zich door de reiniging van de autolak. Het hersteld de glans en zorgt er ook voor dat waskrassen, ook wel swirsl genoemd verdwijnen.

Zilver behandeling

Met deze behandeling gaan we een stapje verder dan Bronze. Hierbij wordt een lakcorrectie toegepast om zo veel mogelijk zichtbare krasjes in de lak te verwijderen.

Goud behandeling

Met deze behandeling krijgt u de meest uitgebreide behandeling en geeft de beste correctie van swirls en lak imperfecties. Het resultaat is dan ook vaak beter dan bij een nieuwe auto.

Bent u benieuwd of MM Automotive Service ook de juiste keuze is voor uw auto? Neem gewoon even vrijblijvend contact op en wij informeren u graag verder.