Premium Shield zelf herstellende steenslagfolie

Premium ShieldWij zijn officieel installer van Premium Shield lakbeschermende folies. In onze optiek de beste folie op de markt. De Premium Shield folies beschermen de auto niet alleen heel erg goed, maar de folies zijn ook nog eens zelfhelend. Andere voordelen en hoe dit allemaal werkt leggen wij graag op deze pagina uit.

Waarom lakbescherming?

Autolak van deze tijd is complexer en gevoeliger voor schade dan ooit. De hardheid is niet meer zoals de hardheid van vroeger. Autolak is gevoeliger voor steenslag geworden vanwege de geavanceerde aerodynamica en carrosserievormen. Daarnaast moeten wij grote auto’s in krappe parkeerplaatsen zien te manoeuvreren. Alles bij elkaar steeds meer kans op beschadiging van de kostbare lak. Dit kunnen wij deels voorkomen, of in ieder geval beperken door de juiste bescherming. Bescherming met folie van Premium Shield.

Wat is PremiumShield?

PremiumShield® is producent van Paint Protection Films (PPF). Deze films worden gemaakt van een zelfhelende polyurethaan die bovendien nog eens glashelder is.  De toplaag is uitermate vuil- en krasbestendig en lichte krassen trekken zónder er iets aan te doen, vanzelf weg. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen. Voor meer informatie kun je de veelgestelde vragen onderaan deze pagina lezen.

Voordeel ten opzichte van andere folies

PremiumShield laat zich gemakkelijk nagenoeg onzichtbaar aanbrengen in de vorm van ieder oppervlak. Ook hoekjes en randjes worden meegenomen. De kleur van de lak blijft 100% intact; ook wanneer de film na verloop van tijd verwijderd zou moeten worden. Door de superieure eigenschappen is dit al jaren ’s werelds beste PPF film in zijn soort. Op de PremiumShield® Elite SH wordt zelfs een levenslange garantie gegeven.

 

De gelaagde opbouw van PremiumShield in beeld:

Enkele voordelen 

  • Onzichtbare bescherming tegen steenslag
  • Voorkomt waskrassen
  • Hoge glansgraad
  • Hoge inruilwaarde door glansbehoud
  • Voorkomt 90% alledaage lakbeschadigingen
  • Voorkomt duur lakherstel / spuitwerk
  • Levenslange garantie op Elite SH Folie

Vragen over deze dienst?
Bel of mail: info@mm-automotive.nl
06-44862541

Prijs: op aanvraag

Meer informatie over PremiumShield folie of een afspraak maken?

Laat hier uw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met u op. Ik beantwoord vragen of maak desgewenst direct een afspraak.

Veelgestelde vragen over Premium Shield

Heeft de folie een negatieve invloed op de autolak?

Nee, PremiumShields beschermt en houdt de auto jarenlang in showroomconditie. De folie zelf is vrijwel onzichtbaar. 

Kan de PremiumShield folie voorzien worden van een wax?

Ja hoor, wassen en waxen blijft gewoon mogelijk. Let alleen op dat je geen wax gebruikt waarin canuba zit.                                                                            Er is ook een coating op basis van Silicium voor nog duurzamere bescherming, verkrijgbaar in onze webShop. Of vraag ons naar het product!

Zal de lak onder de folie verbleken door de zon?

Net als bij de niet van folie voorziene delen wordt ook door de folie het UV licht doorgelaten. Zo zullen wel behandelde delen en niet behandelde delen op gelijkmatige, natuurlijke wijze verkleuren door de invloeden van de zon. 

Kan de folie na verloop van tijd worden verwijderd?

Ja dat kan zeker, ook al zien wij daar zelf geen enkele reden voor. De folie is een utistekende beschermlaag voor de lak die anders wordt blootgesteld aan alle invloeden van buitenaf. Desgewenst kan de folie ook jaren later nog zonder resten of sporen worden verwijderd. 

Kan ik PremiumShield folie zelf aanbrengen?

Om een goed resultaat te bereiken brengen wij de folie aan. Vanuit PremiumShield zijn wij gecertificeerd. Zonder gedegen vaktraining is het niet mogelijk om het product goed aan te brengen. 

Hoe krijg ik vlekken uit de folie?

Voor het verwijderen van vlekken verwijzen we naar dit informatieblad.  

Bent u benieuwd of MM Automotive Service ook de juiste keuze is voor uw auto? Neem gewoon even vrijblijvend contact op en wij informeren u graag verder.